A la carte meny julen

Serveres kl 17.00 til 23.00
Menyene er gjeldende i perioden 7. november til og med 30. desember 2017. 

Kjøkkensjefens 3-retters anbefaling. Spør din servitør.
Chef’s 3 course recommendation. Ask your waiter. 

FORRETTER / STARTERS

Bevaremegvels fiskesuppe med dagens fangst og grønnsaker
Creamed fish soup with catch of the day and vegetables
M,F,SD,B,SL,S
145,- 

Akevitt- og einebærgravet laks på dansk rugbrød med salat og sennepsaus
Salmon marinated in aquavit- and juniper berries on Danish rye bread
served with salad and mustard sauce
M,SP,S,F,Hvete,Rug,E
149,-

Tre typer hjemmelaget sild, gouda og flatbrød
Three types of homemade herring, Gouda cheese and flatbread
F,M,SF,SP,S,Hvete,Rug
149,- 

Reinsdyr carpaccio med rognebærgele, fritert potet og grillet vårløk
Carpaccio of reindeer with rowanberry jelly, potato chips and spring onion
S149,- 

HOVEDRETTER FISK / MAIN COURSES FISH

Stekt kveite med potetkrem, bakt persillerot, syltet gresskar og smørsaus
Halibut with potato cream, baked root parsley, pickled pumpkin and butter sauce
F, M, S, SL
315,- 

Lutefisk med ertestuing, mandelpoteter, bacon og sennepssaus
Classic Norwegian Lye fish with stued peas, boiled potatoes, bacon and mustard sauce
369,-
F,M,SP,Hvete,S
Påfyll- spør din servitør! 75,-

HOVEDRETTER KJØTT / MAIN COURSES MEAT

Svineribbe med surkål, rødkål, medisterpølse og -kake, mandelpotet og julesaus
Roasted rib of pork with sauerkraut Norwegian style, red cabbage, boiled potatoes and Christmas sauce
M,SL,S,Hvete
299,- 

Pinnekjøtt med kålrabistappe, vossakorv, mandelpoteter og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style, served with mashed swede,
sausage, boiled potatoes and gravy
M
359,- 

Stekt andebryst med mandelpotetkrem smørstekt kål, karamellisert løk, rosenkål, ristede solsikkekjerner og andeglace
Breast of duck with potato cream, caramelized onion,
roasted sunflower seeds and duck glace
S, M
335,- 

DESSERTER / DESSERTS

Osteplanke med 3 oster
Cheese plate with 3 cheeses
M,N,Hvete,Rug,S
135,- 

Melkesjokolade ganach med appelsinsorbet og hjemmebakt pepperkakecrumble
Milk chocolate ganache with orange sorbet and gingerbread crumble
M, N, Hvete
135,-

Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus, pisket krem og kransekake
Home made caramel pudding with caramel sauce, whipped cream and macaroon cake
M,Hvete
135,- 

Riskrem med skogsbærsaus og krokan
Rice pudding with wild berry sauce and caramelized almonds
M, N
105,- 

 

Allergenmerking: M=melk, E=egg, P=peanøtter, N=nøtter, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt 

 

Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Vi legger til rette for allergier og eventuell vegetarmeny.

We reserve the right to make changes in the menu and prices.Consideration for allergies and vegetarian menu is not a problem, please let us know upfront.
Menu is available from November 7 and until December 30 2017