Selskapsmeny

Våre selskapsmenyer serveres i vår restaurant og selskapslokale Vannari.
Gjelder tom 28. august.

Meny 1

Kremet – og bakt purreløk med dampede blåskjell
Creamy and baked spring onion with steamed mussels
E,SP,S 

Braissert svinenakke fra Prima Jæren med svineglace, Jærpotet og
kålsalat med sultaner og stangselleri
Braised neck of pork with pork glace, small potatoes and
coleslaw with sultans and celery
M,SL,S,SO

Fryst kremost med pasjonsfruktsaus , havrecrumble og kjørvel
Frozen cream cheese with passion fruit sauce, oats crumble and chervil
M,E,Hvete,N,S

3 retter kr 485,-

Meny 2

Fritert krabbekake med grillet sitronmajones
Fried crab cake with grilled lemon mayonnaise
E,M,SL,Hvete,SD,S

Bakt brosme med ratatouille og kapers
Baked tusk with ratatouille and capers
E,M,F,SL,S 

Okse-culotte med estragonmajones, vårgrønt, potetkrem og Madeirasaus
Culotte of beef with tarragon mayonnaise, spring vegetables, potato cream
and Madeira sauce
SO,E,SP,S,SL,M

Sjokolade-cremeux med bringebær og hasselnøtt
Chocolate cremeux with raspberries and hazelnut
M,E,N,Hvete 

3-retter med brosme hovedrett kr. 525,-
3-retter med okse-culotte hovedrett kr. 535,-
4-retter kr. 645,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Vi legger til rette for allergier og vegetarmeny 

Allergenmerking: M=melk, E=egg, P=peanøtter, N=nøtter, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sennepsfrø, L=lupin, S=sulfitt

BORDBESTILLING