Smårettmeny

Serveres fra kl. 17.00
Gjelder tom 28. august.

Herlige Stavanger!
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing
Salad with shrimps, avocado, egg and herb dressing
179,-
E,SD,SP,S 

Bevaremegvels fiskesuppe med dagens fangst, blåskjell og grønnsaker
Fish soup with catch of the day, mussels and vegetables
189,-
M,F,SD,B,SL,S,SO 

Bruschetta med gratinert chevre på salat med røkt paprika og salami
Bruschetta with gratinated chevre on salad with salami piccillos
175,-
S,hvete,M 

“Moules frites”
Hvitvinsdampede blåskjell med crème fraiche og urter,
pommes frites og sitronmajones
Mussels steamed in white wine, with crème fraiche and herbs,
with fries and lemon mayonnaise
165,-
M,SD,B,hvete,S,E,SP

Revet andelår-burger med karrimajones, sprøløk, ruccula og pommes frittes
Burger with pulled leg of duck, karri mayonnaise, fried onion, rocket leaves and fries
195,-
M,E,SP,SL,SO,Hvete,S

Angus-burger med cheddar, bacon, salat, tomat, rødløk,
pommes frites og chipotlemajones
Angus burger with cheddar, bacon, lettuce, tomato, red onion,
fries and chipotle mayonnaise
215,-
M,E,SP,SF,S,Hvete 

DESSERTER / DESSERTS

3 franske oster med fikenmarmelade
3 French cheeses with fig marmelade
155,-
M, Hvete, N 

Sjokolade-cremeux med bringebær og hasselnøtt
Chocolate cremeux with raspberries and hazelnut
135,-
M, E, Hvete, N

Terte med sesongens frukt og bær og hjemmelaget vaniljeis
Tart with berries- and fruit and vanilla ice cream
125,-
M, E, Hvete, 

Fryst kremost med pasjonsfruktsaus, havrecrumble og kjørvel
Frozen cream cheese with passion fruit sauce, oats crumble and chervil
125,-
M, E, Hvete, N, S 

 

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Vi legger til rette for allergier og vegetarmeny.

Allergenmerking: M=melk, E=egg, P=peanøtter, N=nøtter, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt

BORDBESTILLING