VINFEST I ANNEN ETAGE 22. – 25. MARS

Vår kjøkkensjefstjerne og landslagskokk Filip August Bendi lager en fantastisk meny til Lequin-Colins gode  viner denne uken. Lequin-Colin sitt vinhus ligger i den koselige landsbyen Santenay i Burgund. Familien har ulike vinmarker i Burgund. Han gjør alt han kan for å lage god vin på hvert nivå , enten det er en Grand Cru Corton Charlemange eller Bourgogne Rouge. Han har produsert biodynamisk siden 2010 .

Froncois Lequin kommer til å være deres vert under vår wine makers dinner på onsdag og torsdag, men du kan spise menyen og drikke vinen hele huken (tirsdag – lørdag)
http://www.dn.no/smak/2015/09/11/2131/Vinguiden/til-topps-i-burgund

www.stavangervinfest.no

Vinfest 2017 Lequin-Colin

Familien Lequin-Colin har drevet med vinproduksjon siden 1679, vinlagingen har gått i arv i generasjoner. Annen Etage er stolt av å få besøk av François som driver og eier vingården i løpet av vinfestdagene.»

BORDBESTILING
Du kan også ta kontakt med oss på telefon: 815 52 881