Vinfest på Bevaremegvel 22. – 25. mars

Velkommen til Stavanger Vinfest og Bevaremegvel – vårens vakreste eventyr 22. – 25. mars 2017! Vi gleder oss veldig til årets vinfest!

I år har vi gleden av å ha Domaine Marc Kreydenweiss og hans fantastiske viner fra Alsace, Sør Rhone og Languedoc – Roussillon i fokus.

Domaine Marc Kreydenweiss

 

 

 

Vi har smakt oss gjennom alle vinene og har komponert en meny som vil gi deg en ny, smaksrik mat- og vinopplevelse som vi serverer hver kveld fra kl. 18:00 i restauranten.

MENYEN FOR VINFESTEN FINNER DU HER.

I baren vil det være mulig å få kjøpt smaker av vinene og snacks fra gjestekokken vår, Ørjan Bjørnsen fra A. Idsøe.

Alle dager – Gjestekokk fra A. Idsøe

Idsøe

 

 

 

Vi er svært stolte av å føre tradisjonen videre med å lage til et lite kjøkken ute i restauranten der vi finner Ørjan fra Stavangers eldste firma, A. Idsøe, som også i år vil servere de deiligste pølser og små kjøttretter fra midt i restauranten.

Om Domaine Marc Kreydenweiss

Bilde vinmarker

Marc Kreydenweiss ble i 1948 født inn i en vindyrkende familie som har bodd i Alsace i 300 år. Her har han eid og forvaltet sitt Domaine siden 1971. I 1984 besluttet han å utelukkende produsere høykvalitets-vin som uttrykker terroiret. Som et resultat av dette har vinene hans blitt kjent for en stil som virkelig uttrykker høyere konsentrasjon, større kompleksitet og lengre ettersmak. Omleggingen til biodynamisk dyrking på hele Domainet ble tatt i 1989. Ved bruk av homøopatiske behandlinger etc. på gårdene, forblir vinmarkene levende og godt balanserte, og gir dermed friske druer av høyeste kvalitet. I dag forvalter Marc Kreydenweiss 12 ha vinmarker i kommunen Adlau i tillegg til hans spennende satsning i Rhône. I 1999 kjøpte Marc en 3,6 ha stor eiendom i Manduel kalt Domaine des Perrières, og som ligger 48 km vest for Châteauneuf-du-Pape og 9 km sørøst for Nîmes. Vinmarkene dekker området mellom Nîmes og Petit Rhône, der Languedoc møter Rhône. Ambisjonen til Kreydenweiss-familien var å lage røde viner av regionens eldste druevariant Carignan, men også av Syrah og Granache.

Vi ønsker alle velkommen til vårens vakreste eventyr her hos oss.

BORDBESTILLING

Ta gjerne kontakt med oss på telefon: 815 52 882