3- og 4- retters menyer

Menyen er gjeldende fra 10. april til  26. juni 2018

Meny 1

«Lingue»
Posjert lange med kyllingbuljong, semitørket tomat, og tomatchips
Poached ling with chicken bouillon, semidried tomato, and tomato chips
F, E, S, SO, SL

«Confit de canard»
Confit av andelår med erter, rotgrønnsaker, potetkrem og løksaus
Leg of duck with petit pois, root vegetable, potato cream and onion sauce
SO,S,SL,M 

«Couronne de chocolaté»
Sjokoladerand med karamellisert popcorn
Chocolate panna cotta with caramelized popcorn
M,S,E 

3 retter  505,- // 3 courses  505,-

Meny 2 

Betterave»
Saltkokt gulbete, estragonmajones, pære og puffet byggryn
Beets with tarragon mayonnaise, pear and puffed barley
E,S,Hvete, 

«Lingue»
Bakt lange med brokkoli, gulrot, Jærpotet og eple-beurre blanc
Baked ling with broccoli, carrot, potato and apple beurre blanc
M,S,SL,F 

«De boeuf»
Braissert oksekjake med risotto, kål, parmesan og potetchips
Braised cheek of ox with risotto, cabbage, parmesan and potato chips
S,,M,SO,SL, 

«Fromage à la crême»
Kremost is med rabarbrakompott og sjokoladejord
Cream cheese ice cream with rhubarb and chocolate
M,E,S, 

4-retter 645,- // 4 courses 645,-
3-retter med hovedrett lange  495,- // 3 courses- main course ling 495,-
3-retter med hovedrett oksekjake  505,- // 3 courses- main course cheek of ox  505,-

 

Prisene forutsetter at hele gruppen velger samme meny.

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.

Selv om rettene inneholder de ulike allergenene så er det muligheter til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt om ønske om vegetar meny.

Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sennepsfrø, L=lupin, S=sulfitt