Julebord i Vannari

Velkommen til julebord i Vannari –
Et av Stavangers mest særegne og intime selskapslokaler.

Vannari har alle rettigheter og kan dekkes til inntil 60 personer.
Vi tilbyr både tradisjonsrik julemat og «jule-frie» menyer,
enten servert på tallerken eller som en herlig buffet.

Menyene er gjeldende i perioden 7. november til og med 30. desember 2017.

3 retter pinnekjøtt- / ribbemeny

Akevitt- og einebærgravet laks med sennepsaus
Salmon marinated in aquavit- and juniper berries, served with a mustard sauce
M, SF, SP, S, F, HVETE, RUG, E 

Svineribbe med rødkål, surkål, mandelpotet og ribbesaus
Roasted rib of pork with sauerkraut Norwegian style, red cabbage,
boiled potatoes and Christmas sauce
M, SL, S, HVETE

Eller / or

Pinnekjøtt med kålrabistappe, vossakorv, mandelpotet og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style, served with mashed swede,
sausage, boiled potatoes and gravy
M 

Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus og kransekake
Home made caramel pudding with caramel sauce and tall macaroon cake
M, HVETE

Pris:

3 retter med svineribbe til hovedrett 545,- / 3 retter med pinnekjøtt til hovedrett 595,-
2 retter – hovedrett og dessert 445,- for ribbe / 495,- for pinnekjøtt.

3 courses with roasted rib of pork 545,-
3 courses with salted and dried ribs of mutton 595,- 

Julefri 3 eller 4 retters meny 

Bevaremegvels fiskesuppe med dagens fangst og grønnsaker
Creamy fish soup with the catch of today and vegetables
M, F, SD, B, SL, S

Stekt kveite med bakt persillerot, syltet gresskar og smørsaus
Halibut with baked root parsley, pickled pumpkin and butter sauce
F, M, S, SL

Stekt andebryst med mandelpotetkrem, karamellisert løk,
rosenkål, ristet solsikkekjerner og andeglace
Breast of duck with potato cream, caramelized onion,
roasted sunflower seeds and duck glace
S, M

Melkesjokolade ganach med appelsinsorbet og pepperkake crumble
Milk chocolate ganache with orange sorbet and gingerbread crumble
M, N, HVETE

3 retter med fiskesuppe som forrett 555,- / 3 courses with fish soup as starter 555,-
4 retter 675,- / 4 courses 675,-

Julebuffet

Forrett serveres på tallerken 

Akevitt- og einebærgravet laks med sennepsaus
Salmon marinated in aquavit- and juniper berries, served with a mustard sauce
M, SF, SP, S, F, HVETE, RUG, E 

Hovedrett fra buffet

Svineribbe med medisterkaker og medisterpølse, rødkål, surkål og ribbesaus
Roasted rib of pork with sauerkraut Norwegian style, red cabbage and Christmas sauce
M, SL, S, HVETE

Pinnekjøtt med kålrabistappe, vossakorv, pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style, served with mashed swede,
Sausage and gravy
M

Mandelpoteter

Dessert serveres på tallerken

Riskrem med skogsbærsaus og krokan
Rice pudding with wild berry sauce and caramelized almonds
M, N 

Pris / price

Kr. 565 pr person / 565 pr person
Kr. 495 pr. person uten forrett / Kr. 495 without starter

Vi gjør oppmerksom på at ved valg av buffet som meny er maks antall gjester 48.


Julefri buffet  

Forrett settes på bordet og deles

Charcuterie –
Fransk inspirert fjøl med fransk salami, skinke ost og oliven
Charcuterie – French inspired plate with salami, cured ham, cheese and olives
M, SP, HVETE, S 

Hovedrett fra buffet

Bevaremegvels fiskesuppe med dagens fangst og grønnsaker
Creamy fish soup with the catch of today and vegetables
M, F, SD, B, SL, S

Torsk “grande mere”
Torsk med bacon, krutonger, persille og rødvinsjy
Cod «grande mere» – cod with bacon, bread croutons, parsley and red wine sauce
F, HVETE, SL, S

Langtisstekt svinenakke med bakte rotgrønnsaker og sjysaus
Slow cooked neck of pork with oven baked root vegetables and gravy
SL, S, M

Dessert serveres på tallerken

Melkesjokolade ganach med appelsinsorbet og pepperkake crumble
Milk chocolate ganache with orange sorbet and gingerbread crumble
M, N, HVETE 

Pris

Kr. 545 pr person

Vi gjør oppmerksom på at ved valg av buffet som meny er maks antall gjester 48. 

Allergenmerking: M=melk, E=egg, P=peanøtter, N=nøtter, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt 

Generelle betingelser:

Vi ser at hele selskapet tar samme meny, men tar selvsagt hensyn til allergier, dietter og legger til rette for vegetarianere, menyforslag på forespørsel.

Prisene forutsetter at hele selskapet velger samme meny.

Valgt meny ønsker vi senest 10 dager før arrangementsdato.

Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.