Julelunsjmeny

Serveres 11.00-17.00
Menyen gjelder fra 7. november til og med 30. desember 2017.

Akevitt- og einebærgravet laks med sennepsaus
Salmon marinated in aquavit- and juniper berries, served with mustard sauce
M, F, SD, S, F, HVETE OG RUG, E

*

Juletallerken med pinnekjøtt fra A.Idsøe, svineribbe fra Prima Jæren
og det rette tilbehøret
Classic Norwegian christmas plate with roasted pork rib and salted and dried mutton
M, SL, S, HVETE

eller

Posjert torsk med ertestuing, bacon, mandelpotet og sennepsaus
Poached cod with green peas, bacon, potatoes and mustard sauce
F, M, SP, HVETE, S

*

Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus og kransekake
Home made caramel pudding with caramel sauce and macaroon cake
M, HVETE

 

3-retter med juletallerken kr 525,-
3-retter med torsk kr 485,-
2-retter juletallerken og dessert kr 395,-
2-retter torsk og dessert kr 345,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Vi legger til rette for allergier og vegetarmeny.