A la carte meny

A la carte menyen serveres fra kl. 17:00.
Menyen gjelder tom 06. november.

 

FORRETTER / STARTERS

Salat «Aliénor»
Salat med røkt kolje, avokado og mandler
Salad with smoked haddock, avocado and almonds
135,-
F,M,N,SP,S

Kremet skogsoppsuppe med krutonger og urteolje
Creamy mushroom soup with croutons and herb oil
145,-
M,SO,Hvete,SL,S 

Kyllinglever- og svineknoketerrin med syltet kantarell og moreller
Chicken liver and pork knuckle terrine with pickled chanterelle and cherries
155,-
Hvete,S

Røkt rødbettartar med syltet gresskar, pepperrot og estragonmajones
Smoked beetroot tartar with pickled pumpkin, horseradish and tarragon mayonnaise
125,-
E,S,SP 

HOVEDRETTER FISK / MAIN COURSES FISH

Melkeposjert torsk med dampede grønnsaker, kaperssmør med
bacon, bakt – og fritert potet
Haddock poached in milk with vegetables, capers butter with bacon,
baked – and deep fried potato
255,-
F,M,SO,S

Pannestekt kveite med selleri-  og potetkrem, bakt sellerirot,
sitronvinaigrette med stangselleri og agurk
Halibut with celeriac- and potato cream, celeriac, lemon vinaigrette
with celery and cucumber
325,-
F,SL,M,S

HOVEDRETTER KJØTT / MAIN COURSES MEAT

Kalvebryst «cassoulet» med ferske bønner, svartkål og potetkrem
Cassoulet with brisket of veal, fresh beans, black cabbage and potato cream
295,-
SLSO,S,M

Stekt ytrefilet av lam med gresskar, persillerot og rødvinssaus
Fried sirloin of lamb with pumpkin, root of parsley and red wine sauce
345,-
M,S,SL,SO

Confit av andelår med risotto og grønnsaker i sesong
Confit of duck leg, risotto and vegetables from the season
285,-
M,S,SO,SL 

DESSERTER / DESSERTS

3 franske oster med mostarda
3 French cheeses with mostarda
165,-
M,Hvete,N,SP 

Plommer med dulce creamaux, hvite sjokoladesmuler og munker
Plums with dulce cremaux, white chocolate crumbs and “munker”
125,-
M,Hvete,N,S 

Butterdeigsvaffel med lun eplekompott, rømmeis, karamellisert nøtter
Puff pastry with apples, sour cream ice cream and caramelized nuts
105,-
M,Hvete,S,E,N 

Blåbærmousse på nøttebunn med pikekyss og krydderis
Blueberry mousse, meringue and homemade ice cream
115,-M,E,N,Hvete,S

                                                                                               

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Vi legger til rette for allergier og vegetarmeny.

Allergenmerking: M=melk, E=egg, P=peanøtter, N=nøtter, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt

BORDBESTILLING