Jul – Kampanjemeny

Menyene er gjeldende i perioden 7. november til og med 30. desember 2017.

3 retter pinnekjøtt- / ribbemeny

Akevitt- og einebærgravet laks med sennepsaus
Salmon marinated in aquavit- and juniper berries, served with a mustard sauce
M, SF, SP, S, F, HVETE, RUG, E 

Svineribbe med rødkål, surkål, mandelpotet og ribbesaus
Roasted rib of pork with sauerkraut Norwegian style, red cabbage,
boiled potatoes and Christmas sauce
M, SL, S, HVETE

Eller / or

Pinnekjøtt med kålrabistappe, vossakorv, mandelpotet og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style, served with mashed swede,
sausage, boiled potatoes and gravy
M

Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus og kransekake
Home made caramel pudding with caramel sauce and tall macaroon cake
M, HVETE

Pris:

3 retter med svineribbe til hovedrett 545,-
3 retter med pinnekjøtt til hovedrett 595,-

2 retter – hovedrett og dessert 445,- for ribbe / 495,- for pinnekjøtt.

3 courses with roasted rib of pork 545,-
3 courses with salted and dried ribs of mutton 595,-

 

Julefri 3 eller 4 retters meny 

Bevaremegvels fiskesuppe med dagens fangst og grønnsaker
Creamy fish soup with the catch of today and vegetables
M, F, SD, B, SL, S

Stekt kveite med bakt persillerot, syltet gresskar og smørsaus
Halibut with baked root parsley, pickled pumpkin and butter sauce
F, M, S, SL

Stekt andebryst med mandelpotetkrem, karamellisert løk, rosenkål, ristet solsikkekjerner og andeglace
Breast of duck with potato cream, caramelized onion, roasted sunflower seeds and duck glace
S, M

Melkesjokolade ganach med appelsinsorbet og pepperkake crumble
Milk chocolate ganache with orange sorbet and gingerbread crumble
M, N, HVETE

3 retter med fiskesuppe som forrett 555,- / 3 courses with fish soup as starter 555,-
4 retter 675,- / 4 courses 675,-

  

Allergenmerking: M=melk, E=egg, P=peanøtter, N=nøtter, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt 

 

Generelle betingelser:

Vi ser at hele selskapet tar samme meny, men tar selvsagt hensyn til allergier, dietter og legger til rette for vegetarianere, menyforslag på forespørsel.

Prisene forutsetter at hele selskapet velger samme meny.

Valgt meny ønsker vi senest 3 dager før ankomst.

Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.