Selskapsmeny vinter 2018

Menyen er gjeldende fra 2. januar til og med 19. februar 2018

Meny 1

«Brandade»
Klippfisk og potetmos med løk, bacon og paprika
Clipfish and potato cream with onions, bacon and paprika
F, S,M

«Filet extérieur de porc»
Ytrefilet av svin fra Prima Jæren med kål, artiskokk, potetchips,
kålskum og Jærpotet
Sirloin of pork with cabbage, artichoke, potato chips and potatoes
S,Hvete,M,SO

«Némésis»
Myk sjokoladekake servert med blåbærfluidgel og yoghurtis
Soft chocolate cake with blueberry fludigel and yogurt ice cream
S,M,Mandel,Valnøtt,Hasselnøtt,E,

3 retter  515,- // 3 courses  515,- 

Meny 2

«Tartare de saumon»
Lettrøkt laksetartar med eggekrem, syltet løk, crustinis  og reddik
Smoked salmon tartare  with egg cream, pickled onion and c
F,E,S,Hvete,M 

«Morue au four»
Bakt torsk, sellerirot og hollandaise med agurk, ørretrogn og dill
Baked cod with potato cream, celeriac and hollandaise with cucumber, roe and dill
M,S,SL,E,F

«Coq au vin»
Kyllinglår i rødvinssaus med bacon, sopp, rotgrønnsaker og potetkrem
Leg of chicken in red wine sauce with bacon, mushroom,
root vegetables and potato cream
SO,S,SL,M

«Crème brûlée»
Crème brûlée med canelé og multekompott
Crème brûlée with canelé and compote of cloudberry
M,E,S,Hvete

4-retter 645,- // 4 courses 645,-
3-retter med coq au vin hovedrett  525,- // 3 courses coq au vin 525,-
3-retter med torsk hovedrett  535,- // 3 courses cod 535,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Vi legger til rette for allergier og vegetarmeny.

Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sennepsfrø, L=lupin, S=sulfitt