Smårettmeny

Serveres fra kl. 17.00
Gjelder tom 06. november.

«Herlige Stavanger!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing
Salad with shrimps, avocado, egg and herb dressing
179,-
E,S,D,SP,S

Salat med av andelår, syltet rødløk og parmesanmajones
Salad with confit of duck leg, pickled red onion and parmesan mayonnaise
185,-
S,Hvete,E,SP,M

Kremet fiskesuppe med dagens fangst, blåskjell og grønnsaker
Creamy fish soup with catch of the day, mussels and vegetables
169,-
M,F,SD,B,SL,S,SO

“Moules frites”
Hvitvinsdampede blåskjell med crème fraiche og urter,
pommes frites og sitronmajones
Mussels steamed in white wine, with crème fraiche and
herbs, with fries and lemon mayonnaise
175,-
M,SD,B,hvete,S,E,SP

Baguette med revet svineknoke, kålsalat, sprø løk,
sennepsmajones og pommes frites
Baguette with pork knuckle, cabbage, fried onion mustard
mayonnaise and fries
195,-
Hvete,S,E,SP,SL

Angus-burger med cheddar, bacon, salat, tomat, rødløk,
pommes frites og chipotlemajones
Angus burger with cheddar, bacon, lettuce, tomato,
red onion, fries and chipotle mayonnaise
215,-
M,E,SP,SF,S,Hvete

 

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Vi legger til rette for allergier og vegetarmeny.

Mat til de yngste – velg en rett fra menyen og vi deler retten og prisen i to.

Allergenmerking: M=melk, E=egg, P=peanøtter, N=nøtter, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt

 

BORDBESTILLING