Om Bevaremegvel Bar & Restaurant

Bevaremegvel – for et måltid!

Føl en duft av Europa – og nyt utsikten til travle Skagen. Bevaremegvel byr på utsøkt mat & drikke i et klassisk, kontinentalt miljø. Men ikke uten bidrag: Tegneren Roar Hagen har sørget for at «halve Stavanger» kikker ned på deg fra veggene. Foruten vår A la carte meny, har vi kjøkkensjefens anbefaling og barmeny for de som ønsker et lettere måltid. Duften og smaken på rettene er tydelig franskinspirert.

Vinlisten er spennende og har et godt og variert innhold.
Vår erfarne sommerlier Heidi Friheim hjelper til med vinvalg til våre menyer.

Baren BMV

Fronten

Dette er den ytre delen av restauranten hvor vi også har vindusbord.

Her kan du lene deg tilbake og nyte utsikten til travle Skagen mens vi serverer deg lunsj, middag eller rett og slett bare noe godt i glasset.

Baren BMV

Baren

Vi har et bredt utvalg av whisky, grappa, calvados og cognac i tillegg til klassiske cocktails.
Hver lørdag har vi Proseccolunsj, «Bubbles- no troubles».

Baren er også et yndet treffpunkt før eller etter middagen.

Bilde av Indre gemakker

Indre gemakker

I vår stilfulle restaurant kan du nyte et bedre måltid i klassiske omgivelser. Indre Gemakker er rommet innenfor, der det er mulig å sette seg ned for å nyte et godt måltid fra vår a la carte eller selskapsmeny. Lokalet passer godt for større grupper, forretningslunsjer, forretningsmiddager eller for dere som rett og slett ønsker litt roligere omgivelser.

vannari1 vannari komprimert 3 vannari komprimert

VANNARI Selskapslokale

I kjelleretasjen på Bevaremegvel Bar og Restaurant – i et av Stavangers eldste hus – finner du Vannari Mat- og Vinkjeller, sannsynligvis byens mest særpregede og intime selskapslokale.

Vårt selskapslokale egner seg til alle typer arrangementer. Vannari passer like godt til de formelle som de uformelle anledninger.

Her kan dere ha alt fra firmafester, jubileumsfester, bryllup, konfirmasjoner og dåp. Vi tilbyr også gode møtefasiliteter. Hos oss kan du kombinere møtet med et deilig måltid i rolige omgivelser. AV-utstyr, høyttalere og musikkanlegg er tilgjengelig dersom det er ønskelig. Vi anbefaler gjerne en av våre selskapsmenyer eller buffeter, men menyen kan tilpasses etter dine ønsker og behov.

Vårt kjøkken

Foruten vår a la carte meny har vi også kjøkkensjefens anbefaling og en egen smårettmeny for de som ønsker et lettere måltid.

At kjøkkenet er franskinsiprert kjennes tydelig både på smaken og duften som sprer seg i den stilfulle restauranten.

Følg oss på Facebook
Følg oss på Instagram

BORDBESTILLING 

Du kan også nå oss på telefon: 815 52 882
eller E-post: bordbestilling@restaurantbevaremegvel.no

*Jeg forstår at det blir samlet inn opplysninger ved å melde meg på.