Julebord Stavanger

Bestill julebordet ditt i Stavanger nå! Jo tidligere ute, desto flere muligheter.

Herlige Stavanger Restauranter har mange muligheter for både små og store grupper. Ønsker du tradisjonelle juleretter som lutefisk, pinnekjøtt og ribbe? Eller frister det med amerikansk eller italiensk meny på årets julebord i Stavanger? Ta kontakt, våre restauranter i Stavanger tilbyr både tradisjonell og utradisjonell julemat.

Du kan bestille bord fra alt fra 1 person til 100 personer, vi har mange og fleksible løsninger. Les om stedene våre under:

NB SØRENSEN

Julebord på NB Sørensen – en god start på julen.

Hos NB Sørensen Mat&Vin i serverer vi det beste av norsk tradisjonell julemat som lutefisk, juletorsk, svineribbe og pinnekjøtt. I desember serverer vi også en flott julelunsj.

Dersom du ønsker det lille ekstra kan du gå opp trappen til Restaurant Annen Etage hos NB Sørensen. Med det ypperste av råvarer og et av Stavangers beste vinkart kan du vente deg en opplevelse utenom det vanlige.

I vår hyggelige bar, NB Bar, kan dere ta møtes både før og etter måltidet og nyte spennende cocktails, god musikk og herlig stemning.

I tredje etasje over NB Bar finner du NB Sørensens Selskapslokale – med plass til opptil 40-55 kan du og ditt selskap nyte en bedre middag og samtidig nyte utsikten over Vågen.

SEND FORESPØRSEL

Bevaremegvel Bar & Restaurant

En klassisk julemeny.

På Bevaremegvel Bar & Restaurant serverer vi klassiske juleretter som pinnekjøtt, lutefisk og svineribbe i tillegg til våre franskinspirerte retter. I lunsjmenyen finner du vår populære juletallerken med både ribbe og pinnekjøtt, og i Vannari Selskapslokale byr vi på buffetmenyer.

Er dere ute etter en hyggelig julelunsj eller en god middag med trivelig stemning, tradisjonsrik julemat og gjerne noe godt i glasset, ta kontakt med oss så hjelper vi deg med din bestilling.
Vi gleder oss til å kjenne smaken og duften av jul som sprer seg i vår restaurant, og ønsker alle hjertelig velkommen til oss!

SEND FORESPØRSEL

Matsalen

Catering til årets julebord?

Matsalen på Forus byr vi på et stort utvalg av juleretter, både i restauranten, i eget selskapslokale og som catering. Vi serverer julelunsj, klassisk juletallerken, julebuffet og pinnekjøtt.

Ta gjerne kontakt for bordbestilling og/eller catering til ditt julebord.

SEND FORESPØRSEL

Send oss informasjon, så skal vi komme raskt tilbake til deg. Vi er klar til å hjelpe deg med ditt julebord i Stavanger!

Herlige Stavanger Restauranter
Telefon: 51 84 38 00
booking@herlige-stavanger.no

*Jeg forstår at det blir samlet inn opplysninger ved å melde meg på.