Selskapslokaler i Stavanger

Herlige Stavanger Restauranter har flere alternativer for selskapslokaler i Stavanger. Vi kan skreddersy menyer og løsninger for små og store selskaper og de fleste anledninger. Julebord, firmafest, konfirmasjon, bursdag, vennegjeng, vinsmaking og andre anledninger – ta kontakt og vi hjelper deg.

Herlige Stavanger Restauranter

Telefon: 815 52 880
E-post: booking@herlige-stavanger.no 

Se også: http://www.selskapslokalerstavanger.no/

Vannari selskapslokale

I kjelleretasjen på Bevaremegvel Bar & Restaurant – i et av Stavangers eldste hus -finner du Vannari Mat- og Vinkjeller.
Dette er sannsynligvis byens mest særpregede selskapslokale.
Menyen tilpasser vi etter dine ønsker og behov. Vi anbefaler gjerne en av våre 3-rettere eller buffeer. Vi har plass til 60 personer.
Ønsker du underholdning til ditt arrangement – spør oss om forslag! Vi kan sette deg i kontakt med dyktige underholdere.
Vannari passer liker godt i de formelle som de uformelle anledninger.

Vi tilbyr også gode møtefasiliteter. Hos oss kan du kombinere møtet med et deilig måltid!

Vannari3

Ønsker dere forslag til arrangement, kontakt oss på:
Telefon 815 52 882
Mail: bmv@herlige-stavanger.no
Bevaremegvel Bar & Restaurant
Vannari Mat-, Øl- og Vinkjeller. Skagen 12, 4006 Stavanger

Salza Steakhouse 3. Etasje

Med flott utsikt over Vågen i Stavanger kan du nyte deilig mat og drikke i vårt flotte selskapslokale. Omgivelsene er delikate og stilrene. Det er duket for en herlig aften for deg og ditt selskap!
Etter middagen holder vi gjerne baren åpen for ditt selskap. Her kan dere være uforstyrret ut i de sene nattetimer. Dere kan også gå en etasje ned og innta Ittepå Nattklubb.
Over høytalerne spiller vi musikk som passer anledningen og dine ønsker.

Salza 3. etage kan også benyttes i forbindelse med dagmøter. Vi har trådløst nettverk, prosjektor og overhead til din disposisjon.
Kombiner møtet med et deilig måltid i ett av Stavangers flotteste møtelokale!

Salza_mai08_222

 

 

 

 

 

 

 

Spør oss om tilbud:
Salza Steakhouse & Bar
Nedre Strandgt 29, 4006 Stavanger
Telefon: 815 52 885
E-post: salza@herlige-stavanger.no

NB Sørensen´s familiestuer – Helt i toppen!

Går du opp trappen til 2 etage i NB Sørensens Dampskibsexpedition, har du lov å vente deg noe ekstra – både når det gjelder matopplevelse og faglig dyktighet fra personalet på kjøkkenet og i restauranten. Vinlisten er nøysomt bygd opp og inneholder hundrevis av titler. Interiøret er stilig og høyst innbydende – både i Privaten (27 plasser) og Directionen (23).

Vi kan love de aller beste omgivelser for det spesielle festmåltidet med inntil 50 personer.

sl-24

Kontakt oss:
NB Sørensens Dampskibsexpedition
Skagen 26, 4006 Stavanger
Telefon: 815 52 881
E-post: NBSD@herlige-stavanger.no

Arkivet nattbar

En time før midnatt åpnes en port midt i hjertet av Stavanger. Går du ned dette smuget, kan du forvente deg noe helt spesielt. Her finner du en av Stavangers desidert hotteste nattklubber med alle rettigheter!

Dette intime lokalet kan du også bestille til private arrangementer som fødselsdager, møter etc – for inntil 90 personer. Menyer skreddersyr vi i henhold til dine ønsker.

Arkivet Selskapslokale

 

 

 

 

 

Kontakt oss:
Newsman Nyhetscafe
Skagen 14, 4006 Stavanger
Telefon: 815 52 883
E-post: Newsman@herlige-stavanger.no

Utstein kloster hotell

Ute i havgapet på Mosterøy ligger Utstein Kloster Hotell.
Turen fra Stavanger sentrum tar kun 25 min. med bil/buss. Hotellet er et annerledes møtested for bedrifter, feriefolk, foreninger og lag som ønsker noe mer enn det hverdagen kan by på. Vi kan by på 34 rom med bra standard og gode selskaps-, kurs- og konferansefasiliteter.

Vi skreddersyr arrangementer med aktiviteter, lagbygging, båt- eller busstransport og smakfulle måltider. Hotellet ligger kun 2 km fra Utstein Kloster, Norges eneste bevarte kloster fra middelalderen.

Våre lokaler egner seg utmerket til selskapslokaler. Vi har lang erfaring i å arrangere bryllup, fødselsdager, konfirmasjoner, barnedåp, firmafester, m.m. Dersom det er ønskelig kan vi være behjelpelig med å skaffe musikk og annen underholdning gjennom våre kontakter. Kontakt oss for et konkret tilbud til ditt selskap.

Vi serverer mat med utgangspunkt i førsteklasses lokale råvarer. Våre varierte menyer spenner fra god norsk husmannskost til eksklusive fireretters måltider samt skalldyr og grillbuffeter. Vi legger vår ære i å servere mat med mye og god smak!

UKH

 

 

 

 

 

Kontakt oss:
UTSTEIN KLOSTER HOTELL (MOSTERØY)
4156 Mosterøy
Tlf. 51 72 01 00 / 815 11 248. Faks. 51 72 01 09
E-post: post@utsteinklosterhotell.no

Kontakt oss for å høre mer om våre selskapslokaler i Stavanger.
Herlige Stavanger Restauranter
Telefon: 815 52 880
E-post: booking@herlige-stavanger.no

*Jeg forstår at det blir samlet inn opplysninger ved å melde meg på.